Image

Firmaprofil​

Skal produktionsanlægget serviceres eller vedligeholdes, eller skal produktionen forbedres med en nykonstruktion, er Urskou A/S en stærk samarbejdspartner.

Mange år i branchen

Vi har stor erfaring med en lang række opgaver på slagterier, mejerier og i fiskeindustrien, hvor vi håndtere simple såvel som mere komplicerede opgaver. Derudover har Urskou A/S også leveret løsninger til kunder i udlandet – heriblandt Polen, Tyskland, Sverige og Norge.

Urskou A/S drives i dag af Ejvind Skovsgaard, der efter flere år i firmaet overtog virksomheden i 2012 efter Anton Urskou. Virksomheden blev grundlagt i 1985 under navnet Urskou Smedje (senere Urskou Maskinservice ApS).

Fokus har altid været på salg/reparation af produktionsanlæg, hvilket har betydet at Urskou A/S i dag er specialiseret på dette felt. I 2010 blev virksomheden oprettet på ny og Ejvind Skovsgaard købte sig delvis ind. I 2012 overtog han Urskou A/S og tiltrådte som direktør.

Ejvind Skovsgaard har således opnået stor ekspertise som servicetekniker og konstruktør, ligesom alle andre medarbejdere i virksomheden også har stor erfaringen indenfor branchen.

Kundernes tilfredshed

Vi lægger stor vægt på vores kunders tilfredshed, og det er vigtig for os, at vi til enhver tid kan tilbyde den bedste mulige service.

Derfor bestræber vi os altid på at udføre reparationer samme dag, som skaden opstår, ligesom vi har stor fokus på at levere produkter i topkvalitet til konkurrencedygtige priser.

Det tror vi, er en af grundende til, at vores kunder ofte vælger os igen.

Hos Urskou A/S står vi altid til rådighed for både nye og eksisterende kunder. Ring til os på
tlf.: 75 88 44 40
 for et uforpligtende tilbud.